Uw specialist in renovatie van wasboxen | Wasbox renovatie
15501
post-template-default,single,single-post,postid-15501,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

De nieuwe wasstraat besturing is slim en efficient.


De nieuwe wasstraat besturing is slim en efficient.

Moderne wasstraten zijn zelfstandige, interactieve systemen die specifieke informatie over de status van de was op afstand kunnen geven en rapportages kunnen doen. Van traditionele wasstraten met ongeveer 16 controle functies, zijn er tegenwoordig wasstraten te vinden met tot wel 200 functies die ook via tablet en mobiel te besturen zijn. Naast het grote aantal toegenomen mogelijke functies, zijn connectie met het internet, notificaties op afstand via tekstbericht en email, wasprecisie en soepeler betaalintegratie, allemaal onderdeel van de nieuwe ervaring. Wasprecisie bijvoorbeeld werkt kostenbesparend, doordat de detectie en herkenning van voertuigprofielen ervoor zorgt dat verspilling van chemicaliën geminimaliseerd wordt (denk maar aan banden die hierdoor bijvoorbeeld niet teveel ingevet worden met shiner). Verder zijn er tal van andere mogelijke voordelen. Er kunnen bijvoorbeeld ook waarschuwingen geactiveerd worden die wasproductiviteit van personeel bijhouden, of werkonderbrekingen en andere arbeidsproblemen. De meest aantrekkelijke innovatie van wasstraten is echter de verbinding met het internet. Alle logica en programmering vindt door deze connectie plaats in een op de cloud gebaseerde schaalbare omgeving. Hierdoor kan het programma worden bijgewerkt naarmate de technologie vordert en nieuwe webgebaseerde services bijkomen.

Conclusie

Door de innovatie wasstraat besturings systemen is opnieuw gedefinieerd hoe auto’s worden gewassen. Het proces is efficienter en veiliger dan ooit. De industrie heeft nog niet het volledige potentieel bereikt, maar de populariteit van express wasbeurten en de wens om arbeidskosten te verlagen zullen de zoektocht naar verbetering blijven stuwen.